Specialisaties

Inter-fysio staat garant voor een persoonlijke en professionele behandeling van uw klachten. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten en manueeltherapeuten doen er alles aan om u zo snel mogelijk weer goed te laten functioneren.

EFIC Pijn fysiotherapie

Inter-fysio heeft als eerste en enige fysiopraktijk in het Noorden een gespecialiseerde pijn fysiotherapeut in het team. Deze therapeut is volledig gespecialiseerd in de behandeling van pijn en hij is getoetst door de Europese Pijn Federatie (EFIC) aan de Katholieke Universiteit Leuven in België.

Psychosomatische fysiotherapie

Inter-fysio is gespecialiseerd in psychosomatische fysiotherapie. Fysiotherapie die zich richt op de samenhang tussen uw lichaam, geest en leefomgeving. Ze zijn gespecialiseerd in pijnklachten, stress of spanningsklachten, vage en onverklaarbare lichamelijke klachten.

Orofaciale fysiotherapie

Orofaciale fysiotherapie is één van onze specialisaties. Orofaciale fysiotherapie legt zich toe op kaakpijn, aangezichtspijn en nekpijn. Heeft u last van spieren of gewrichten in uw gezicht, hals of kaken? Dan is de orofaciale fysiotherapeut de aangewezen specialist om u verder te helpen.

Manuele therapie

Manuele therapie kan een oplossing zijn op het moment dat ‘gewone’ fysiotherapie geen uitkomst biedt voor uw klachten. Een manuele therapeut is een fysiotherapeut die zich met een aanvullende studie heeft verdiept in de wervelkolom en andere gewrichten van het menselijk lichaam.

Fysiotherapie

Een verkeerde beweging of houding, stress op het werk of een sportblessure: er zijn talloze oorzaken die lichamelijke klachten kunnen veroorzaken en uw functioneren kunnen belemmeren. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten doen er alles aan om u zo snel mogelijk weer goed te laten functioneren.