Please rotate your screen
meerover.jpeg

Verwijzers

Verwijzers

Inter-fysio werkt samen met een team van fysiotherapeuten om patiënten zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn als het gaat om klachten die de houding en/of de beweging van het lichaam negatief beïnvloeden. Inter-fysio is met name gespecialiseerd in de behandeling van complexe aanhoudende fysieke klachten en psychosomatische klachten. 

Bij inter-fysio bekijken we de klacht vanuit meerdere invalshoeken en onderzoeken samen met de patiënt waar de klacht vandaan komt. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de lichamelijke klacht, maar ook naar andere factoren vanuit het psychosociale domein zoals bijvoorbeeld spanning, stress, werk problemen, verdriet of overbelasting. 

Voor de behandeling van complexe problematiek is soms samenwerking met andere (para)medisch hulpverleners nodig. Inter-fysio werkt daarom vaak samen met andere zorgprofessionals, zoals een arts, een psycholoog of een bedrijfsarts. 

Verwijzen?

Als verwijzer ontvangen wij graag alle relevante medische informatie, zoals uitslagen van onderzoeken en beeldvormende diagnostiek. In de verwijsbrief lezen wij graag of jij een bepaalde specialisatie nodig acht. Na de intake zullen wij verslag doen van het fysiotherapeutisch onderzoek en het opgestelde behandelplan. Indien nodig zullen wij tussentijds verslag doen en bij afsluiting van de behandeling zullen wij jou ook een afsluitbrief sturen. 

Een verwijzing kan verstuurd worden via zorgdomein, via zorgmail of via de post. 

Klik voor meer informatie over een bepaalde specialisatie binnen inter-fysio graag op een van de onderstaande links: