Please rotate your screen
specialisatie.jpg

Pijn Fysiotherapie EFIC

Pijn fysiotherapie EFIC

Wanneer je bij een pijn fysiotherapeut komt heb je vaak al een lange tijd klachten en verschillende behandelingen zonder succes geprobeerd. Dit zijn klachten die veelal langdurig aanhouden in bijvoorbeeld schouder, nek, rug, knie, heup of hoofd. De pijn fysiotherapeut is in staat om langdurende pijnklachten te behandelen en heeft een aparte opleiding gevolgd om een European Diploma in Pain Physiotherapy te verkrijgen. Deze wordt uitgegeven door de Europese Pijn Federatie (EFIC). Inter-fysio heeft als eerste en enige fysiotherapiepraktijk in Noord-Nederland deze specialisatie.

Wanneer naar de pijn fysiotherapeut?

Heb je al een lange tijd pijnklachten, verschillende diagnoses gehad en hebben verschillende behandelingen geen effect gehad? Neemt de pijn toe of breiden de klachten zich uit? Dan is een afspraak bij onze pijn fysiotherapeut aan te raden. Wanneer je bij onze therapeut komt heb je vaak al een lange tijd klachten en heb je verschillende behandelingen met onvoldoende succes geprobeerd. Onze pijn fysiotherapeut is in staat om langdurende pijnklachten te behandelen. Denk hierbij aan langdurige schouder-, rug-, nek-, knie-, heup- of hoofdpijn. 

Behandeling bij de pijn fysiotherapeut

Hoe ziet een behandeling bij de pijn fysiotherapeut eruit? Allereerst bespreken we samen uitgebreid je klachten en volgt er een lichamelijk onderzoek. Na het maken van een analyse wordt de deze uitgebreid met je besproken en stellen we samen een behandelplan op. Tijdens de uitvoering van het plan zal de pijn fysiotherapeut de voortgang met je evalueren en waar nodig stellen we de behandeling bij. 

Weten hoe we je kunnen helpen?

Direct naar therapieën