Please rotate your screen
specialisatie.jpg

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn deskundig op het gebied van het houdings- en bewegingsapparaat. Ze adviseren, begeleiden en behandelen patiënten met uiteenlopende lichamelijke klachten of beperkingen. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten doen er alles aan om je zo snel mogelijk weer goed te laten functioneren.

Wanneer naar de fysiotherapeut?

Ervaar je lichamelijke klachten of pijn die je belemmeren in je dagelijks leven? Dan kan fysiotherapie een oplossing zijn. Je lichaam kan gaan tegensputteren door bijvoorbeeld overbelasting of juist een gebrek aan beweging. Daarnaast kunnen klachten zijn ontstaan door een sportblessure, een ongeluk of na een ziekenhuis opname. De fysiotherapeut brengt samen met jou in kaart welke factoren een belemmering vormen in je herstel en draagt bij aan het verbeteren van je functioneren. 

Behandeling van de fysiotherapeut

Een behandeling begint altijd met een intakegesprek door de fysiotherapeut. Zo krijgt de fysiotherapeut een goed beeld van je klacht én de mogelijke oorzaak. Onze fysiotherapeuten zullen je lichaam behandelen, soms door middel van fysieke behandeling, soms door middel van oefeningen en soms door middel van een combinatie van beiden. De fysiotherapeut besteedt samen met jou ook veel aandacht aan het voorkomen van terugkeer van de klacht.

Weten hoe we je kunnen helpen?

Direct naar therapieën