Hyperventilatie behandeling Groningen

Ben u opzoek naar hyperventilatie behandeling Groningen? Bij inter-fysio in Groningen ben u aan het juiste adres. Onze psychosomatische fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in de behandeling van complexe pijnklachten maar ook ademhalingsproblemen zoals hyperventilatie.

Ademen gaat dag en nacht door, gelukkig zijn we ons niet altijd bewust van onze ademhaling. Maar wanneer er verstoring optreedt in de ademfunctie of in het ademhalingsritme dan worden we ons bewust en kan dit knap lastig zijn. Gelukkig kan u bij inter-fysio in Groningen behandeling krijgen voor uw hyperventilatie klachten.

Lees hieronder mee wat hyperventilatie precies is:

Wat is hyperventilatie?

Bij inter-fysio in Groningen, Assen en Oosterwolde beheersen de psychosomatische fysiotherapeuten verschillende behandeltechnieken die zeer effectief zijn gebleken bij de behandeling van hyperventilatie. Zoals ontspannings- en ademoefeningen, het leren omgaan met angstgevoelens en het leren voorkomen van nieuwe hyperventilatie aanvallen. Voor een afspraak of vrijblijvend advies kunt u contact op nemen met ons via 050-2110966 of info@inter-fysio.nl