Fysiotherapie Groningen

Fysiotherapie Groningen? Inter-fysio biedt fysiotherapie aan op verschillende locaties in Noord-Nederland, ook in Groningen. In Groningen zijn wij gevestigd op drie locaties, dus er is altijd een inter-fysio vestiging in de buurt.

Waarom fysiotherapie?

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan de spieren, banden, gewrichten en zenuwen, ook wel het ‘bewegingsapparaat’ genoemd. Bij fysiotherapie staat het herstel van functie en vaardigheden voorop. Denk hierbij aan het algemeen functioneren in uw dagelijks leven, op werk, bij sporten en andere hobby’s. Dit kan worden bereikt door samen met de fysiotherapeut oefeningen te doen, de zogeheten oefentherapie.

Naast de fysieke behandeling door de fysiotherapeut doet u tijdens en buiten de fysiotherapie oefeningen voor meer kracht, coördinatie en lenigheid. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en de ernst ervan. Naast het behandelen van klachten besteedt inter-fysio ook veel aandacht aan het voorkomen van terugkeer van uw klachten.

Vergoeding fysiotherapie

Inter-fysio heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. Heeft u een aanvullende verzekering met fysiotherapie dekking? Dan krijgt u uw behandelkosten vergoed. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Dit kunt u controleren op de website van uw zorgverzekeraar.

Fysiotherapie Groningen

Inter-fysio biedt fysiotherapie op verschillende locaties in Groningen. U vindt op op deze locaties. Neem contact op voor fysiotherapie afspraak. Dat kan telefonisch of via onderstaande formulier.

Canadalaan 10b
9728 EE Groningen

Verlengde Meeuwerderweg 5
9723 ZM Groningen

T: 050 – 2110966
E. info@inter-fysio.nl

Afspraak maken

Een afspraak maken kan telefonisch (zie de nummers onderaan deze pagina) of per mail. Of vul het formulier onderaan deze pagina in, dan nemen wij contact met u op.