Fysiotherapie Hoogezand

Fysiotherapie in Hoogezand? Inter-fysio is gevestigd op verschillende plekken in Noord-Nederland, zo ook in Hoogezand. Wij zijn een groep met gespecialiseerde therapeuten, waaronder ook diverse fysiotherapeuten. Wij helpen u graag in Hoogezand.

Fysiotherapie behandeling

Fysiotherapie bij inter-fysio bestaat enerzijds uit fysieke behandeling, anderzijds uit oefeningen voor meer kracht, coördinatie en lenigheid. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en de ernst ervan. Naast het behandelen van klachten besteedt inter-fysio ook veel aandacht aan het voorkomen van terugkeer van uw klachten.

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan de spieren, banden, gewrichten en zenuwen, ook wel uw ‘bewegingsapparaat’ genoemd. Bij fysiotherapie staat het herstel van functie en vaardigheden voorop. Denk hierbij aan het algemeen functioneren in uw dagelijks leven, op werk, bij sporten en andere hobby’s. Dit kan worden bereikt door samen met de fysiotherapeut oefeningen te doen, de zogeheten oefentherapie.

Vergoeding fysiotherapie Hoogezand

Inter-fysio Hoogezand heeft afspraken met alle zorgverzekeraars. Heeft u een aanvullende verzekering met fysiotherapie dekking? Dan krijgt u uw behandelkosten vergoed. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Dit kunt u controleren op de website van uw zorgverzekeraar.

Fysiotherapie Hoogezand

Inter-fysio biedt fysiotherapie aan in Hoogezand. Neem contact op voor informatie of een fysiotherapie afspraak. Dat kan telefonisch of via onderstaande formulier. Dit is ons adres in Hoogezand:

Gorecht- Oost 175
9603 AE Hoogezand

T: 050 – 2110966
E. [email protected]