Fysiotherapie Assen

Fysiotherapie Assen? Inter-fysio biedt fysiotherapie aan op verschillende locaties in Noord-Nederland, zo ook in Assen. In Assen zijn wij gevestigd op de Overcingellaan, dus centraal gelegen in Assen. 

Waarom fysiotherapie?

Bij fysiotherapie behandelen wij klachten aan de spieren, banden, gewrichten en zenuwen, ook wel het ‘bewegingsapparaat’ genoemd. Het herstel van functie en vaardigheden staat bij fysiotherapie voorop. Denk hierbij aan functioneren in uw dagelijks leven, op uw werk, bij het sporten of tijdens andere hobby’s. Dit kan worden bereikt door samen met de fysiotherapeut oefeningen te doen, de zogeheten oefentherapie.

Naast de fysieke behandeling door de fysiotherapeut doet u tijdens en buiten de fysiotherapie oefeningen voor meer kracht, coördinatie en lenigheid. Het aantal fysiotherapie behandelingen is afhankelijk van de klacht en de ernst ervan. Naast het behandelen van klachten besteedt inter-fysio ook veel aandacht aan het voorkomen van terugkeer van uw klachten.

Fysiotherapie dekking

Inter-fysio heeft overeenkomsten afgesloten met alle zorgverzekeraars. Heeft u een aanvullende verzekering met fysiotherapie dekking? Dan krijgt u uw behandelkosten vergoed. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw polisvoorwaarden en verschilt per verzekeraar. Dit kunt u controleren op de website van uw zorgverzekeraar.

Fysiotherapie Assen

Inter-fysio biedt fysiotherapie op de Overcingellaan in Assen. Neem contact op voor fysiotherapie afspraak. Dat kan telefonisch of via onderstaande formulier. Ons adres in Assen is:

Overcingellaan 15-B
9401 LA Assen

T: 050 – 2110966
E. info@inter-fysio.nl

Afspraak maken

Een afspraak maken kan telefonisch (zie de nummers onderaan deze pagina) of per mail. Of vul het formulier onderaan deze pagina in, dan nemen wij contact met u op.