Fysiotherapie

Een verkeerde beweging of houding, stress op het werk of een sportblessure: er zijn talloze oorzaken die lichamelijke klachten kunnen veroorzaken en uw functioneren kunnen belemmeren. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten doen er alles aan om u zo snel mogelijk weer goed te laten functioneren.

Is fysiotherapie iets voor mij?

Heeft u fysieke klachten of pijn die u belemmeren in uw dagelijkse leven? Mist u kracht, coördinatie en lenigheid? En komen uw klachten steeds weer terug? Dan kan fysiotherapie een oplossing zijn. Een fysiotherapeut behandelt uw spieren, banden, gewrichten en zenuwen, ook wel ‘het bewegingsapparaat’ genoemd. Uw lichaam kan door overbelasting of juist een gebrek aan beweging tegensputteren. Het maakt uw functioneren lastig en juist op die momenten in de fysiotherapeut de aangewezen specialist om u verder te helpen.

Fysiotherapie bij Inter-fysio

Een behandeling bij Inter-fysio begint altijd met een intake-gesprek door de fysiotherapeut. Wat zijn precies uw klachten? Heeft u hier vaker last van gehad of is het de eerste keer? Wat doet u voor werk? Doet u aan sport of juist niet? Zo krijgt de fysiotherapeut een goed beeld van uw klacht én de mogelijke oorzaak van uw klacht. Juist dat laatste is wat Inter-fysio onderscheidt van andere fysiopraktijken: wij proberen de factoren die uw klacht veroorzaken ook aan te pakken, zodat de klacht bij de kern wordt opgelost.

Onze fysiotherapeuten zullen uw lichaam behandelen, soms door middel van fysieke behandeling, soms door middel van oefeningen en soms door middel van een combinatie van beiden. De fysiotherapeut besteedt samen met u ook veel aandacht aan het voorkomen van terugkeer van de klacht. Hoe lang het behandeltraject duurt hangt af van uw klacht en de progressie tijdens de behandeling.

De fysiotherapeut bij u in de buurt

Inter-fysio heeft meerdere praktijken in Noord-Nederland. U vindt twee van onze fysiopraktijken in de stad Groningen en we hebben praktijken in Assen en in Oosterwolde. Zo is er altijd een Inter-fysio praktijk bij u in de buurt. Eventueel kunnen wij u ook thuis behandelen, mocht dat nodig zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vergoeding van fysiotherapie?

Inter-fysio heeft contracten met alle zorgverzekeraars, dus waar u ook verzekerd bent, u kunt bij ons terecht. Heeft u een aanvullende verzekering met fysiotherapie dekking? Dan krijgt u uw behandelkosten vergoed. De hoogte van de vergoeding is verder afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Dit kunt u controleren op de website van uw zorgverzekeraar.

Maak een afspraak

Benieuwd wat onze fysiotherapeuten voor u kunnen betekenen? Voor een afspraak of vrijblijvend advies kunt u contact opnemen met inter-fysio via telefoon: 050-2110966, per mail: info@inter-fysio.nl of maak direct een afspraak